Partners

TMA Örebro

Vår sammarbetspartner i Örebro som bland annat erbjuder TMA skydd för arbeten som sker på vägen.
TMA Örebro har även specialister inom ett stort antal utbildningar inom åkeri och logistikbranschen. Erbjder YKB, ADR, Truck och maskin, C och CE utbildningar.

www.tmaorebro.se

Kontakt - Jovelina Larsson
076-6104399 / jovelina@tmaorebro.se

Aleso AB Utbildningar för yrkesförare

Aleso Utbildning AB erbjuder specialinriktad utbildning med kvalitet till transport- och anläggningsföretag, genom effektiva och professionella utbildningar som väl bär kostnaderna för kundens produktionsbortfall.

http://www.aleso.se/

Molkoms Maskinteknik

Vår sammarbetspartner i Värmland. Här hittar du väldigt kunnig och trevlig personal. Håller på med både uthyrning och försäljning av nya och begagnade truckar, men även service och reparationer på era truckar.

http://www.molkomsmaskinteknik.se/

Kontakt - Lennart
070-6559909 / mmt.lennart@yahoo.se

MSB

Myndighet för farligt gods och de som reglerar och styr utbildningarna för ADR.
Här hittar du bland annat information och regler om ADR.

www.msb.se

TYA

TYA är ett samarbetsorgan mellan arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer i transportsektorn. Cirka 17 000 företag, med ungefär 100 000 anställda, är anslutna till TYA. Verksamheten bedrivs genom kurs- och projektverksamhet som tar sikte på yrkeskunskap och arbetsmiljö. TYA samverkar med skolor och myndigheter och utarbetar informationsmaterial och läromedel.

http://www.tya.se

MA-System

Vi använder oss av MA-systems utbildningmaterial.

MA-system Utbildning är Skandinaviens största utbildare av truckförare och instruktörer. Utbildningen fokuserar på förarnas säkerhet och effektivitet och följer alltid gällande läroplan.

http://www.masystemutbildning.se/

Arbetsmiljöverket

Från 1 juli 2007 gäller Arbetsmiljöverkets nya lag om truckförarbevis. Arbetsgivaren skall ge skriftligt tillstånd till den som använder truck.

Truckförarens teoretiska och praktiska kunskaper skall vara dokumenterade.

www.av.se

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå